Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hükümran Senfoni Online Hakkında

YazarMesaj
TheLastCerkez
Admin
Admin
TheLastCerkez

Erkek Mesaj Sayısı : 91

Hükümran Senfoni Online Hakkında Empty
MesajKonu: Hükümran Senfoni Online Hakkında   Hükümran Senfoni Online Hakkında Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 10:23 am

Hükümran Senfoni Online Türk Yapımı ve Aynı Zamanda Ceidot Şirketinin Desteklediği Bir Sayfa Oyunu.Download Gerektirmez.Onceler Travian, ikariam, ogame, klan savaşları gibi oyunlar oynayan arkadaşlarımız bu oyunun yapısını kolayca kavrarlar.Oyunu oynamak için mynet üyesi olmak lazım.

Benim Mynet Üyeleğim Yok Diyorsan İşte Link Wink

!!!TIKLA!!!
__________________________________________________________________________________________________

Oyundaki Irklar

GALLJAN IMPARATORLUĞU

Bu ırkın diğer ismide orc ırkı denebilir.Çünkü bu ırkta oyuna başladığınızda köyünüz bir volka dağının eteğinde oluyor ve askerler orclarla dolu.Okçuları zombi gibi bişi Smile

Galljan İmparatorluğundan Bir Görüntü

Hükümran Senfoni Online Hakkında Gallij10

PYRONOM ŞARLIĞI

Bu ırk bence daha güzel.Birincisi Askerlerinin çoğu Osmanli askerleri, köyün başladıgı alan yeşillik çok güzel bi alan ana binanız saray gibi hafiften camiyi andırıo.Ben bu ırk ile oynuyorum

Pyronom Şarlığından Bir Görüntü

Hükümran Senfoni Online Hakkında Pyron314
https://turkishmega.all-up.com

Hükümran Senfoni Online Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Metin2 onLine....!
» onLine futboL oyunu sadece 35 mb