Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Knightta bilmeden yaptıgımız komik şeyler...

3 posters
YazarMesaj
oODeathWıshoO
Moderatör
Moderatör
oODeathWıshoO

Erkek Mesaj Sayısı : 69

Knightta bilmeden yaptıgımız komik şeyler... Empty
MesajKonu: Knightta bilmeden yaptıgımız komik şeyler...   Knightta bilmeden yaptıgımız komik şeyler... Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 9:29 pm

Arkadaşlar oyuna ilk başladığımız zamanlarda bilmeden yaptığımız komik şeyleri paylaşmaya ne dersiniz?

ben ilk başladığımda sadece moradon var sanıyodum ve aman be ömür boyu solucan kesilirmi diyip oyunu bırakmaya karar vermiştim

bu durumu arkadaş izah ettikten sonra tp kapısını keşfettim ve aptal aptal dolaşmaya başladım hatta level 30u aştıktan sora cz ye git diyen arkadaşa uyup gittim ve büyük büyük canavrları görüp orclardan party istedim tabi onlar beni kestiler ve sonra ne biçim yer lan insanlar birbirini kesiyo diye belli bi süre cz ye gitmemiştim Very Happy:D:D:D
TheLastCerkez
Admin
Admin
TheLastCerkez

Erkek Mesaj Sayısı : 91

MesajKonu: Geri: Knightta bilmeden yaptıgımız komik şeyler...   Knightta bilmeden yaptıgımız komik şeyler... Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 9:56 am

Bende ilk başlarda oynarken Colony Zone ye National Point ( NP) deilde Healt Point (HP) Kasmak için gidildiğini sanıyordum. bounce farao
https://turkishmega.all-up.com
hotboy15
Yeni Üye
Yeni Üye
hotboy15

Erkek Mesaj Sayısı : 19

MesajKonu: bayağı bir eziklik   Knightta bilmeden yaptıgımız komik şeyler... Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 11:39 am

20 lewele kadar partyde solucanlarda kastım (partyde olunca 3 ex gelioya)

Knightta bilmeden yaptıgımız komik şeyler...
1 sayfadaki 1 sayfası