Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

qüL snn Tenin

2 posters
YazarMesaj
oODeathWıshoO
Moderatör
Moderatör
oODeathWıshoO

Erkek Mesaj Sayısı : 69

qüL snn Tenin Empty
MesajKonu: qüL snn Tenin   qüL snn Tenin Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 12:01 am

œ Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.

œ Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir.

œ Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm.

œ Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin

œ Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor

œ İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum

œ Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini. Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi.
Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren.
Tmm xD yeterr Smile
TheLastCerkez
Admin
Admin
TheLastCerkez

Erkek Mesaj Sayısı : 91

qüL snn Tenin Empty
MesajKonu: Geri: qüL snn Tenin   qüL snn Tenin Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 9:28 am

Sevionmu Hakaret Mi Ediyorsun Anlamadım Very Happy pirat
https://turkishmega.all-up.com

qüL snn Tenin
1 sayfadaki 1 sayfası